Prachtige beschutte plaatsen, moderne voorzieningen


Onze camping beschikt over 15 ruime kampeerplaatsen, verdeeld over drie beschutte, aaneengesloten terreinen. Elk met een eigen sfeer. Alle plekken hebben toegang tot elektriciteit.


Drinkwater en WiFi zijn beschikbaar op elk van de drie terreinen. Op de camping bevinden zich picknicktafels, speeltoestellen voor de kinderen, het konijnenhuis en het ezelverblijf waar onze twee ezeltjes wonen. 


0304  derdeveldwebsite


In 2012 hebben wij in de oude boerderij prachtige nieuwe sanitaire voorzieningen aangebracht van het hoogste kwaliteitsniveau. Er zijn 4 douches, elk met eigen omkleedgedeelte en eigen wastafel, drie wc's, een urinoir en ruime spoelkeukens.


Ook vindt u er een koel-vriescombinatie en kunt u (tegen een kleine vergoeding) gebruik maken van een wasmachine.


DSC 0283   DSC 0873


Naast de camping is er voldoende parkeergelegenheid. Uw fietsen kunt u plaatsen in de kapschuur waar ook stroom aanwezig is.


Er zijn altijd verse eitjes van onze kippen verkrijgbaar. Regelmatig bieden wij ook producten van eigen land en/of eigen tuin aan. Tenslotte bieden wij u ook het gemak van een dagelijkse broodjesbestelservice waardoor u 's ochtends over heerlijk vers Texels brood en broodjes kunt beschikken.