Geniet en ervaar het echte vakantiegevoel!

Wilt u verblijven in een rijksmonument temidden van de zacht glooiende tuinmuren en de typische Texelse schapenboete? Dit kan op de historische boerderij De Hal op Texel.

Op loopafstand van Den Burg, om de hoek van de brouwerij en op slechts enkele kilometers van het vissersdorp Oudeschild. "De Hal" is centraal gelegen in het midden van het eiland en toch heerlijk rustig weg van alles. Onder de heldere sterrenhemel van de Waddenzee en met een zoute zeebries door je haar. Nieuwsgierig ... bekijk onze impressiefilm.

Naast het verblijf bij ons op de camping of in het gerenoveerde appartement "Het Gasthuis" zijn er nog meer activiteit bij ons. Dit begint in het voorjaar met de geboorte van veel lammeren. Als dit bijna klaar is, gaat de camping ook open en begint Jan Jacob het land voor te bereiden om producten te zaaien of te planten.

Wat we verbouwen is pootaardappelen, uien, graszaden en suikerbieten. 

We zijn het hele jaar door bezig op en rond de boerderij, waar we soms hulp krijgen van onze dochters Marieke en Rianne.

Wilt u verrast worden door dit prachtige deel van Texel? Jan Jacob, Patricia, Marieke en Rianne kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Boerderijcamping de Hal.

Image

Onze awards 

Door de jaren heen heeft Boerderijcamping De Hal meerdere nominaties of awards ontvangen. Zo zijn wij in 2015 genomineerd geweest voor beste VEKABO camping en met Zoover hebben wij in 2017, 2018 en 2019 door alle goede reviews een gouden award mogen ontvangen. Daar zijn wij best wel trots op! Wil je even een kijkje nemen op onze camping bekijk dan deze film. Of als je alvast een voorproefje wilt nemen wat er zoal gebeurt bij ons op het bedrijf kijk dan het filmpje over het schapen scheren. Gemaakt door Werner Piso.

ANWB Boerderijcamping De Hal
Facebook Boerderijcamping De Hal
Instagram Boerderijcamping De Hal
zoover_logo_png-kle.png