Gezellig BBQ'en

Afwasplekken

Van alle gemakken voorzien

Voor alle kampeerders..

Plattegrond boerderijcamping de hal

Dubbelklik op de foto voor drone film Boerderijcamping De Hal. Foto en drone film Danny Plaatsman.

Prachtige beschutte plaatsen, moderne voorzieningen
De kampeerplekken op boerderijcamping De Hal zijn:

  • ruim bemeten en voorzien van voldoende stroompunten 
  • op alle drie de kampeerterreinen is Wifi aanwezig en zijn er drinkwaterpunten aangelegd
  • tevens is het mogelijk te ontbijten met direct van de boerderij afkomstige eieren, kunnen er elke ochtend verse broodjes besteld worden en wordt er, mits het seizoen het toelaat, eigen aardappelen geserveerd. Een verser boerenontbijt kan bijna niet.

Onze camping beschikt over 15 ruime kampeerplaatsen, verdeeld over drie beschutte, aaneengesloten terreinen. Elk met een eigen sfeer. Alle plekken hebben toegang tot elektriciteit. De camping beschikt over een ruime milieustraat en een afvoer voor uw chemisch toilet.

Drinkwater en WiFi zijn beschikbaar op elk van de drie terreinen. Op de camping bevinden zich picknicktafels, speeltoestellen en skelters voor de kinderen. Naast de camping bevind zich het konijnenhuis.

Recentelijk hebben wij in de oude boerderij prachtige nieuwe sanitaire voorzieningen aangebracht van het hoogste kwaliteitsniveau. Er zijn 4 douches, elk met eigen omkleedgedeelte en eigen wastafel, drie wc's, een urinoir en ruime spoelkeukens.

Ook vindt u er een koel-vriescombinatie en kunt u (tegen een kleine vergoeding) gebruik maken van een wasmachine.

Naast de camping is er voldoende parkeergelegenheid.  Uw fietsen kunt u plaatsen in de kapschuur waar voldoende stroompunten aanwezig zijn.